(FOTO) Nakon famoznih dvostrukih stupića, još jedno urnebesno prometno rješenje

FOTO: Most nezavisnih lista - Zagreb/Facebook

Nakon što su nas zabavili dvostruki nizovi stupića, pojavilo se još jedno ‘riješenje’.

Prometna riješenja u Zagrebu često znaju biti predmet brojnih rasprava među građanima. Nakon što se društvenim mrežama proširila fotgrafija dvostrukog niza stupića, Mostov vijećnik Hrvoje Hrestak upozorio na još jedan od primjera.

Naime, u Španskom su postavljeni stupići i žardinijere. Nije poznat točan razlog postavljanja oba a iz Mosta upozoravaju kako se radi o još jednom primjeru lošeg upravljanja gradom.

‘[Stupići ili žardinijere, pitanje je sad! Zašto ne oboje!?!]

Zagrepčani već godinama uživaju u prizorima prometnih stupića koji bi nam život u prometu trebali učiniti sigurnijima. Ti su stupići – prekobrojni, krivo postavljeni, preskupi – postali sinonim za loše upravljanje gradom.

Nakon posljednje fotografije s dvostrukim nizom stupića koja nas je “zabavljala” proteklih dana, Mostov vijećink Hrvoje Hrestak upozorava na još jednu glupost, ovoga puta u svojem mjesnom odboru Špansko-jug.

Žardinijere i stupići – objekti iste namjene na istom su se mjestu našli za vrijeme prošlog mandata Vijeća mjesnog odbora Špansko-jug’, stoji u objavi Mosta nezavisnih lista – Zagreb

 


Komentari