(FOTO) ‘Najljepše šetalište ispod Domovinskog mosta’ pretvorili su u divlje odlagalište

FOTO: Čitatelj

Svi jako vole Zagreb, sve dok ne trebaju negdje baciti smeće.

Čitatelj Stjepan poslao nam je fotografiju šetališta ispod Domovinskog mosta i malo je reći da je zgrožen onime što je vidio. Ukazao nam je na problem koji se proteže već neko vrijeme, a radi se o nicanju još jednog divjeg odlagališta otpada.

“Najljepše šetalište ispod Domovinskog mosta… Odozgo sjaj, a odozdo jad... Ali koga briga… Rampe su otvorene, smeće se dovozi…”, napisao je uz priloženu fotografiju.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

Probleme s divljim odlagalištima imamo diljem grada i taj problem stalno je u punoj snazi. Ako radnici komunalnog i dođu riješiti problem, nesavjesni građani ponovo svoje smeće dovoze i bacaju baš kao da ih nije briga za njihov grad, a još manje za okoliš.

Komunalnom redarstvu obratili smo se s ovom fotografijom i upitom o sanaciji divljeg odlagališta, ali do zaključenja teksta nismo dobili dogovor, baš kao što odgovor nije stigao ni na pitanje o divljem odlagalištu u ulici Črešnjevec, na koje nam je također ukazao čitatelj.


FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

U vezi te lokacije upite je slao i sam čitatelj i, kako kaže, od Komunalnog redarstva nije bilo odgovora niti su što poduzeli.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

Čak tri puta on se obratio dežurnoj službi, dva puta telefonski i jednom putem elektroničke pošte, ali reakcija je izostala. U vezi ovog slučaja mi njhov odgovor čekamo već deset dana. 

>>> Zagrepčanka prijavila divlje odlagalište, obećali ga sanirati, 6 mjeseci kasnije situacija još gora

>>> Zagrepčani livade pretvaraju u privatna smetlišta! Čistoća: ‘Radnici sve očiste, ali uskoro opet nikne hrpa smeća’

>>> ETLINGER I STOJAK U BORBI S DIVLJIM ODLAGALIŠTIMA: ‘Zagreb se guši u vlastitiom otpadu, a neki od toga sjajno zarađuju’ (FOTO)

Komentari

loading...