(FOTO) Na Mirogoju položeni vijenci povodom Dana Grada; Bandić: ‘Imam jedno iznenađenje!”

U srijedu, u 9 sati, gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulića, sa suradnicima su položili vijence povodom Dana grada Zagreba i svetkovine Majke Božje od Kamenitih vrata, zaštitnice grada.

“Na Dan Grada  svojim sugrađanima želim samo jedno – mira, obiteljskog sklada i zdravlja, to nam je svima najvažnije. A nama u izvršnoj vlasti Grada da još više i bolje radimo kako bi ljudi što bolje živjeli u ovom gradu i da budemo primjer drugima u Hrvatskoj kako treba delati. Kolegama i kolegicama u Gradskoj skupštini želim da još bolje kontroliraju izvršnu vlast i da na sve gradonačelnikove prijedloge, ako imaju amandmane i bolje prijedloge,a u interesu su građana; da sam spreman to prihvatiti”, kazao je gradonačelnik i pozvao sve na suradnju i zajedništvo.

Također, gradonačelnik je pozvao Zagrepčane da se pridruže na večerašnjem koncertu Prljavog kazališta na stadionu u Kranjčevićevoj.

“Nek’ svi dođu, nitko neće ostati ispred stadiona. Proslavimo zajedno Dan grada Zagreba. Imam i jedno iznenađnje za 21:30, ali to ćete vidjeti”, najavio je gradonačelnik.

Gradonačelnika su zaustavili turisti iz Španjolske s kojima se i fotografirao.

 


Komentari