(FOTO) Luksuzne jurilice i ove godine stižu u Zagreb: Ovakva ergela ne viđa se svaki dan na jednom mjestu

Foto: Facebook/PINK WING

Pink Wing ćemo ovoga ljeta ponovo gledati u Hrvatskoj. Riječ je o projektu koji okuplja skupe i ekskluzivne automobile na putu do jadranske obale.

Kako prenosi Jutarnji list, od 24. do 30. kolovoza, sudionici će obići lokacije od Budimpešte kroz Zagreb preko Paga do Splita.

Foto: Facebook/PINK WING

Pink Wing prvi se put održao 2016. te je uspješno zainteresirao javnost, kao i ljude iz poslovnog svijeta, na uključivanje. Stvoren s idejom obogaćivanja luksuzne turističke ponude i poslovnog spajanja, uključio je vodeće hrvatske i strane kompanije u projekt.

Foto: Facebook/PINK WING

Uz vlasnike vodećih kompanija i visokopozicioniranih ključnih ljudi u korporacijama, prisutne su bile i razne tvrtke iz premium segmenta.

Foto: Facebook/PINK WING

Ovaj uspješan projekt podržali su i Ministarstvo turizma, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo policije te Hrvatska turistička zajednica, a gradovima i turističkim zajednicama gradova, kao i gradonačelnicima mjesta u kojima se Pink Wing održava.


Foto: Facebook/PINK WING

Koncept projekta Pink Wing i ideja kojom se organizatori vode jest da sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju povedu na neobično putovanje i lokacije. Na posebnim i neuobičajenim lokacijama uživa se u gastronomskim delicijama svakog podneblja, uz autohtonu kuhinju, te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike.

Foto: Facebook/PINK WING

Tijekom zajedničkog putovanja, uz promociju turističkih destinacija i zaštićenih spomenika UNESCO-om, sudionici mogu uživati u najbolje organiziranom putovanju i provodu dosad zabilježenom na ovim prostorima.

Foto: Facebook/PINK WING

Naravno, sve je organizirano uz pratnju specijalnih službenih policijskih vozila, posebnu regulaciju prometa, prolaska i ulaska u gradove i lokacije.

Foto: Facebook/PINK WING

Znate li da se nedaleko Zagreba nalaze i dvije službeno najljepše plaže u Europi: Otkrijte gdje su

Komentari

loading...