(FOTO) Kolinda na svečanom prijemu zasjenila sve prisutne!

Foto: Facebook

Kolinda Grabar-Kitarović danas je na Pantovčaku održala svečani prijem u čast Dana državnosti. Sastavni dio prijema bio je i predsjednicin govor. U njemu se dotaknula nekih političkih problema koji more Hrvatsku, no njezin govor zasjenio je njen “outfit”.

Naime, još uvijek predsjednica, Grabar-Kitarović nosila je haljinu u upečatljivoj  tirkiznoj boji kao da želi otići na more. Tirkizna je boja koja asocira na ljetna razdoblja i preporuča se osobama koje imaju tamniju put budući da je ta boja sama po sebi jarka, a na preplanuloj puti ističe se još više. Moramo ju pohvaliti za štikle s vrtoglavo visokom potpeticom. Žene znaju koliko bolne mogu biti, ali – za ljepotu se trpi.

U moru tamno plavih, sivih i crnih odijela na muškim političarima, Kolinda je “ukrala show”. Na prijam je stigao predsjednik Hrvatskog sabora Goran Jandroković, predsjednik Vlade Andrej Plenković te brojni drugi uzvanici, no nitko nije mogao ne vidjeti predsjednicu.

Podsjetila nas je time na kraljicu Elizabetu II. Naime, kraljicu se u javnosti uvijek može vidjeti u izdanjima jarkih boja, a razlog tomu je upravo zbog toga da se istakne iz homogene mase. Tako pučani mogu reći “Vidjeli smo kraljicu!” ili se pak “gubljenje” kraljice u jednoličnoj masi snižava na minimum ili pak apsolutnu nulu budući da se u svakom trenutku vidi gdje je i u čijoj blizini kraljica.

Možda je Kolinda htjela postići istu stvar. Možda želi posljednje dane na Pantovčaku biti primjećena, a možda je htjela pokazati kako je upravo ona “kraljica” Hrvatske. Vidjet ćemo hoće li joj vladavina potrajati kao što je to uspjelo engleska kraljica.


Komentari