(FOTO) ‘KAO DA SE RUŠE PROZORI’! Neugodan susret na novozagrebačkom balkonu: ‘Vrisnuo sam, a i on se glasao’

Dan državnosti neradni je dan za brojne Zagrepčane koji su tmurnije vrijeme odlučili provesti u svojim domovima, a u naselju Travno, jedan je golub odlučio i sam zaviriti u jedan od stanova.

Nakon što je otvorio prozor na balkonu radi malo svježeg zraka, naš čitatelj je od majke prirode dobio više nego što je tražio.

“Čula se glasna buka na balkonu, kao da se ruše prozori”, ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije neželjenog posjetitelja.

“Otišao sam vidjeti što se događa, otvorio vrata balkona, a ispred lica mi je odskočio golub i počeo letjeti po balkonu. Vrisnuo sam ja, on je također ispuštao svoje zvukove, a onda sam mu metlom dodatno otvorio prozor kako bi mogao izaći”, opisao je kaos i svoje postupke koji su mu pokvarili idilu.

Foto: Čitatelj/Zagreb.info

Kako je nastavio, golub je potom nekoliko sati bio ispod otvorenog prozora, tu i tamo je poskočio, pokušavši prijeći preko ruba, ali nikako mu nije uspijevalo.

Foto: Čitatelj/Zagreb.info

Kad god mu se naš čitatelj pokušao približiti, golub bi raširio krila i počeo juriti slijeva na desnu stranu, ali nikako da poleti dovoljno visoko i pronađe izlaz kojemu je tako blizu, a tako daleko.

Foto: Čitatelj/Zagreb.info

“Prijateljica mi je predložila da ga probam uhvatiti s ručnikom, budući da se i njoj dogodila ista situacija. Nisam našao ručnik, ali sam odradio posao sa jednom starom majicom”, rekao nam je čitatelj navodeći da se nježnim približavanjem u konačnici uspio približiti ptici.

“Naposljetku sam joj pomogao i ne znam hoće li mi itko vjerovati, ali čim je odletila s mojeg balkona, sletjela je na balkon zgrade preko puta”, u nevjerici nam je ispričao čitatelj.

“Neka je na slobodi, drago mi je samo da u cijelom procesu nisam ozlijedio ni sebe ni pticu”, zaključio je.

Foto: Čitatelj/Zagreb.info


Komentari