(FOTO) Još danas možete posjetiti 53. Floraart: Atraktivna ponuda cvijeća i bajkovite instalacije pretvorile su Bundek u raskošnu oazu

Sandra Simunovic/PIXSELL

Kao što već vjerojatno znate, na jezeru Bundek otvorena je 53. međunarodna vrtna izložba #Floraart, koja se, podsjećamo, može razgledati do nedjelje 3. lipnja od 9 do 21 sat.


„Dugo nam već nedostaje vjere i ispravnih misli, a u ovoj cvjetnoj izložbi postoji beskrajna zaliha pozitivne energije. Kao što Zrinjevac svoju, već 125 godina dostupnu kvalitetnu uslugu oblikuje, prilagođava i usmjerava prema raznovrsnim potrebama svojih korisnika, tako i Floraart – osim što daje uvid u opis hortikulturnih vrijednosti nastoji svakom posjetitelju ponuditi upravo ono što ga zanima. Ova izložba nije prikaz zasebnih umjetničkih radova nego je veliko, cjelovito umjetničko djelo koje je Bundek pretvorilo u blistavu oazu i prostor užitka za posjetitelje“, istaknuo je Igor Toljan, voditelj podružnice Zrinjevac i predsjednik Izvršnog odbora Floraarta.
Sandra Simunovic/PIXSELL

Više od 220 izlagača na 300 tisuća četvornih metara, atraktivan glazbeni program, zanimljive radionice i predstave, tradicionalna natjecanja poput Hrvatskog kupa florista, izbora za najljepši kućni vrt na području Zagreba i Zagrebačke županije i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, zabavni Floragrad za najmlađe, revija pasa s ciljem udomljavanja, samo su dio bogatog programa koji vas do 3. lipnja očekuje na zagrebačkom Bundeku.

Sandra Simunovic/PIXSELL

Očekuje se da će ovogodišnji Floraart posjetiti više od 350 tisuća ljubitelja cvijeća. Ulazak na izložbu je besplatan, a za sve posjetitelje organizirana je besplatna autobusna linija od Mažuranićeva trga do Bundeka te besplatan obilazak izložbe vlakićem.


Komentari