(FOTO) Je li moguće da na ovo nalikuje restoran brze prehrane Burger King u Arena Centru u Zagrebu?

FOTO: 7dnevno

Mjesto ozbiljne zaraze?

Američki restoran brze prehrane, koji je prije nekoliko godina otvorio svoja vrata u Arena Centru u Zagrebu “Burger King”, u krajnje nehigijenskim uvjetima nudi svoje proizvode klijentima. Sudeći po fotografijama koje su pristigle u redakciju 7dnevno, krajnje je vrijeme da se obavi inspekcijski nadzor nad tim restoranom, piše 7Dnevno. No, svakako valja spomenuti i činjenicu kako su čitatelji sami odgovorni za mjesto na koje izlaze izvan Burger King restorana konzumirati svoju kupljenu prehranu.

Navedenom portalu čitatelji su poslali fotografije vanjskog dijela restorana “Burger Kinga” iz kojih je vidljivo kako su stolovi i mjesta za sjedenje i konzumiranje hrane mjesto ozbiljne zaraze, a ne prostor za konzumaciju bilo kakvih hamburgera.

Iz priloženih fotografija vidljivo je kako su stolovi prekriveni golubljim izmetom, prepuni prljavštine, na podu se nalazi voda, a naslonjači prepuni mrlja i prljavštine.

Što drugo može pomisliti neka osoba kada vidi ove fotografije nego da gosti konzumiraju hranu u potpuno neprihvatljivim uvjetima. Osim toga, valja se zapitati i kako Arena Centar dopušta da se u ovakvim nehigijenskim uvjetima uopće servira hrana i piće?

Iako su pokušali, kolege sa 7Dnevno više od tjedan dana nisu uspjeli doći do odgovorne osobe u Burger Kingu, budući da se na njihovim službenim stranicama nitko ne javlja na novinarske upite.

Vjerojatno je vrijeme za hitan inspekcijski nadzor jer je vanjski dio restoran prepun djece i pitanje je trenutka kada će se netko razboljeti na ovom mjestu.

Prostor je inače u najmu Arena Centra i djeluje samostalno kao jedinica konzumacije hrane američkog fast food restorana Burger King.


Komentari