(FOTO) ‘Di su pare’ opet pronašli inspiraciju u Mrak Taritaš, pogledajte kako im je odgovorila

FOTO: N1

Fotomontaže s gradonačelničkom kandidatkinjom postale su hit.

Satirička Facebook stranica “Di su pare” često inspiraciju pronazali u političarima i njihovim svakopdnevnim potezima. Jedna od njihovih najčešćih zvijezda je Ana Mrak – Taritaš čije prezime, im, izgleda, daje mali milijun ideja.

Nemali broj puta gradonačelnička kandidatkinja se uključila u njihovu zezanciju i pokazala da njeguje odličan smisao za humor. Isto je napravila i sada nakon što je ekipa iz Di su pare objavila sliku prigodnog opisa “Mrakovi zvijezda”. Spojili su oni tako Mrak – Taritaš i Darth Vadera u novi nastavak planetarno popularnog filmskog serijala kojemu ni ona sama nije odoljela.

Vjerujemo da se dobro nasmijala fotomontaži jer ju je i s prigodnim odgovorom podijelila na vlastitiom Facebook profilu.

FOTO: Facebook/ screenshoot
FOTO: Facebook/ screenshoot

“Sila je s nama”, napisala je, a Sila će joj i trebati u borbi protiv Milana Bandića koji upravlja Zagrebom već 16 godina.

Prije nekoliko dana osvanula je i fotomontaža povezana s dodijelom Oscara, koju je pak podijelila njezina kolegica Nada Turina – Đurić. Označila je ona Mrak – Taritaš na fotografiji i napisala da sada napokon mogu u mirovinu.

FOTO: Facebook/ screenshoot
FOTO: Facebook/ screenshoot

Ova fotografija, dakako, aludira na najnominiraniji film na ovogodišnjoj dodijeli, “La La Land”, a Mrak – Taritaš ispod je samo kratko napisala: “Još malo Nado, još malo”.

>>> NJEZINA FOTKA POSTALA JE HIT: Mrak Taritaš odgovorila ekipi iz ‘Di su pare?’ (FOTO)


Komentari