(FOTO) DEGUTANTNO! Crvi u pohancima iz menze studentskog doma: ‘Je li nam to postalo normalno?’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX / Facebook

Crvi iz pohanog mesa i dlake na tanjuru prizori su na slikama koji su navodno uslikani u menzi Studentskog doma Stjepan Radić, a prvotno su osvanule na Facebook grupi spomenutog doma.

Foto: Facebook

Kako je za Index potvrdio ravnatelj Studentskog centra Mirko Bošnjak, pokrenut je izvanredan inspekcijski nadzor kako bi se utvrdile činjenice.

“Crve sam primijetila nakon što sam tek počela jesti i onda sam, naravno, prestala. Srećom, prijatelj nije počeo jesti, a situacija u njegovome tanjuru nije bila nimalo bolja”, za RTL je ispričala studentica koja je svjedočila događaju.

Kaže i kako je ovo bilo previše, jer navikli su svašta naći u tanjuru, ali ne crve.

“Iako je vjerojatno riječ o nečijoj nepažnji, nije prvi put, pa se pitamo je li nam to postalo normalno, uobičajeno”, rekla je studentica iz SD Stjepan Radić.

Ispričala je i da je prijatelj kojem su se crvi našli u tanjuru, vraćajući tacnu rekao teti što se dogodilo, a ona je odgovorila da će obavijestiti kuhinju.

Inspekcija na putu

Ravnatelj Studentskog centra Mirko Bošnjak pozvao je studente kojima su se dogodili crvi u mesu da se mu se jave:

“Molim studente koji su od osoblja SC-a Zagreb posluženi s namirnicama na slici da mi jave na kojoj liniji samoposluživanja su konzumirali kako bih mogao utvrditi tko je od osoblja slagao porcije. Također molim informaciju jesu li se studenti odmah žalili osoblju ili odgovornim osobama u restoranu SC-a na Savi, ako su se žalili u koje vrijeme i kome”, navodi ravnatelj Bošnjak.

“Osoblje SC-a obavijestilo me da su na društvenim mrežama SD Stjepan Radić objavljene slike jela koje ste mi dostavili te sam odmah naložio izvanredni inspekcijski nadzor u restoranu SC-a”, navodi Bošnjak.


Komentari