(FOTO) Bandićeva desna ruka pokazala previše? Lepršavim modnim odabirom mamila poglede

Sanjin Strukic/PIXSELL

U nedjelju se na zagrebačkom Zrinjevcu odvilo otvorenje manifestacije 23. Međimurskog prošćenja, u organizaciji Zavičajnog društva Međimurje.

Sve poglede mamila je šefica Zagrebačkog holdinga, Ana Stojić Deban koja je za ovu prigodu odabrala lepršavu ružičastu haljinu koja budi maštu.

Sanjin Strukic/PIXSELL

Događaj je otvoren uz prigodan program i pratnju čakovečke Zrinske garde.

Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Stojić Deban postavljena je na ovu funkciju prije tri godine, a njezino imenovanje na mjesto predsjednice Uprave zagrebačke megatvrtke u javnosti je dočekano s čuđenjem.

Naime, Stojić Deban, dotadašnja predstojnica ureda, nikad prije nije upravljala nekom ozbiljnijom tvrtkom. Do tada je Ana Stojić Deban bila administrativna tajnica bivšeg predsjednika uprave Holdinga Slobodana Ljubičića Kikaša, a nakon njegove smjene otišla je raditi u Arenu Zagreb. Nakon Ljubičićevog povratka u Holding, vratila se i Stojić Deban kao voditeljica ureda.

Ovdje vrijedi spomenuti da je otac Ane Stojić Deban Bruno Stojić koji je bio ministar obrane u Tuđmanovoj Herceg-Bosni te zapovjednik stožera obrane HVO-a . U presudi hercegovačkoj šestorki u Haagu, Stojić je osuđen na 20 godina zatvora.

Osim po ljubavi prema skupim cipelama o kojima mediji često pišu, Stojić Deban je postala poznata i po ljubavi prema cajkama, a video fešte na kojoj, s Jozom Brkićem (brat Vase Brkića), ushićeno pjeva stihove cajki postao je viralan hit.

Viralan hit postala je i snimka jedne prilično nezgodne situacije šefice Holdinga. Naime, na konferenciji za medije održanoj prošle godine početkom ožujka na temu pojeftinjenja HŽ-ovih i ZET-ovih karata, novinari su gradonačelnika upitali zašto toliko toga pojeftinjuje upravo prije lokalnih izbora. Isto pitanje postavljeno je i šefici holdinga Ani Stojić Deban, a njezina reakcija bila je tragikomična, zbog čega se lako moglo pomisliti da ne zna niti zbog čega je na funkciji predsjednice Uprave Holdinga.

Ovu snimku možete pogledati ovdje.

 

 


Komentari