(FOTO) Bandić sjeo u bager i ispričao se za performans: ‘Ovo je ubod komarca u odnosu na ono što sam spreman učiniti’

Zagreb.info

Danas je započela gradnja žičare. Kako je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prethodno i najavio, danas je sjeo u bager i potpomogao s radovima. Jutros se kod Sljemena okupilo mnoštvo ljudi, a samom događaju prisustvovao je i svećenik. Okupili su se i tamburaši koji su zapjevali i zasvirali himnu. Bandić je ovu prigodu obukao radnički kombinezon, a uputio je i komentar oporbenjacima.

“Lakše je gablati nego delati, a oni koji u životu nisu napravili ni pesju kuću gablati mogu, ali raditi ne znaju. Zato ćemo se ovdje naći za 15 mjeseci i gore na vidikovcu i napraviti najljepšu žičaru u Europi”, poručio je Bandić.

 

 

Rekao je i da bi za Zagreb napravio sve, a najmanje što može učiniti je položiti ispit za bagerista. Prisutnima je poručio da je to ubod komarca u odnosu na ono što bi bio spreman učiniti.

“Oprostite mi na ovom performansu, ali neka i to bude zabilježeno. Čovjeku, kad voli ono što radi, ništa mu nije teško, a meni stvarno ništa nije teško” zaključio je Bandić, a nakon  što je sjeo u bager i krenuo kopati tamburaši su ponovno zasvirali i zapjevali.

Komentari