FONTANE KOD NSB-a SVIJETLIT ĆE U BOJAMA BELGIJE: Zagreb odaje počast žrtvama terorističkih napada

Zagreb.hr

Zagrebačke fontane zasvijetlit će u bojama belgijske zastave.

U četvrtak, 24. ožujka, na Dan žalosti u povodu tragičnih događaja u Bruxellesu, u Veleposlanstvu Belgije, Gornje Prekrižje 46, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u 11,00 sati upisat će se u Knjigu žalosti.

U spomen na sve stradale u bombaškim napadima u Bruxellesu zagrebačke fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice večeras od 18 sati bit će osvijetljene bojama belgijske zastave.

Podsjetimo, ljudi u Bruxellesu zajedno s kraljevskim parom su danas u podne minutom šutnje odali počast stradalima u terorističkim napadima u kojima je u utorak poginuo 31 čovjek, a više od 230 ih je ranjeno. Belgijski kraljevski par ranije ujutro posjetio je bolnicu Erasmus u Anderlechtu te vojnu bolnicu kraljice Astrid. Kraljicu Matildu i kralja Filipa osoblje bolnice izvijestilo je o stanju ozlijeđenih, a s nekima su i razgovarali, piše 24 sata.

>>> GOLUBICA NA FONTANAMA FASCINIRALA GRAĐANE! Ovakav prizor ne viđa se često (FOTO)

Hrvatska podigla razinu sigurnosti, Croatia Airlines otkazala letove

Nakon stravičnih napada u Bruxellesu, reagirale su i hrvatske službe sigurnost pa je tako podignuta razina sigurnosti na aerodromima i graničnim prijelazima. Hrvatske sigurnosne službe prate situaciju, te razmjenjuju informacije s ostalim službama NATO-a.

Naime, iz Croatia Airlinesa ostavili su poruku kako će upravo zbog navedenih terorističkih napada,  doći do izmjena na letovima za ovu europsku metropolu.

”Zračna luka Bruxelles zatvorena je u jutarnjim satima 22. ožujka zbog bombaškog napada. 

Zrakoplov Croatia Airlinesa na liniji Zagreb – Bruxelles (OU 456) stoga je preusmjeren u Amsterdam te su otkazani popodnevni letovi iz/za Bruxelles (OU 4456 i OU 4457) 22. ožujka. Molimo putnike s kartama za navedene letove da se jave našem Kontakt centru (e-mail: [email protected], tel: +385 1 66 76 555 ili 072 500 505).

Svi putnici koji su do 22. ožujka 2016. g. kupili kartu za letove u Bruxelles, iz Bruxellesa ili preko Bruxellesa 22. 23. i 24. ožujka, moći će je zamijeniti za drugi let na istoj liniji u razdoblju od 3 mjeseca od datuma polaska na originalnoj karti. U slučaju da nije raspoloživa ista klasa knjiženja kao na originalnoj karti, nova će karta biti knjižena u najnižoj raspoloživoj klasi, a promjena razreda putovanja (iz ekonomskog u poslovni razred) nije dopuštena.

U slučaju da putnik zatraži povrat novca za kupljenu kartu, na raspolaganju su mu sljedeće mogućnosti: 
-potpuni povrat novca za neiskorištene karte
– djelomični povrat za djelomično iskorištene karte
Više informacija pročitajte OVDJE.

>>> PAVLE KALINIĆ O NAPADIMA U BRUXELLESU: ‘Ovo je samo nastavak, a hrvatske obavještajne službe slabo surađuju s arapskim’

>>> ZABRINUTI STE JER IMATE BLIŽNJE U BRUXELLESU? Odmah saznajte jesu li dobro, evo i kako!

>>> KONTROVERZNE FONTANE SENZACIJA U SVIJETU! ‘Odjednom više nisu hercegovačka bara!’ (FOTO)


Komentari