Fizički obračun u autobusu ZET-a: Drska Zagrepčanka napala bračni par s djetetom!

Tramvaj, gužva (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Jučer, u ponedjeljak poslijepodne u Zagrebu, na ZET-ovoj liniji 207 došlo je do okršaja između žene i muškarca koji je kulminirao tučnjavom zbog koje je intervenirala i policija.

”Policija je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, okretište autobusa”, kazali su iz zagrebačke policije za portal vijesti.hr.

Jedan svjedok je ovaj događaj opisao na Facebooku rekavši kako je do svađe došlo između žene i muškarca koji je bio u pranji svoje supruge i djeteta.

Žena je glasno pričala na mobitel, a muškarac joj je rekao kako će probuditi njegovo dijete ukoliko nastavi govoriti tim tonom. Prema riječima svjedoka, žena mu je grubo odbrusila i nastavila pričati.

Nakon toga je nasrnula na bračni par, a prilikom naguravanja ozlijedila je dijete, a spomenuti svjedok joj je pokušao obuzdati ruke. Obračun se nastavio pa je tako izvan autobusa otac djeteta fizički napao ženu.

”Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom”, napisao je svjedok na Facebooku.

”Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo”, kazao je Domagoj Zeba, glasnogovornik za Vijesti.hr.


Komentari