Fina se oglasila o službenici koja tijekom smjene surfa po portalima, Strukar će tužiti agenciju

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

“Fina u Vukovarskoj, jutros u 9:58. U poslovnici gužva; od četiri šaltera za istu stvar rade samo dva. Neki smor gnjavi ženu već 20 minuta na prvom šalteru, ljudi negoduju jer na šalteru pored za istu stvar žena ne prima stranke. Radi nešto, kaže, važno! Vrag je u detalju… Evo što tako važno radi… Surfa ona po portalu”, napisao je PR stručnjak Vedran Strukar na svom profilu na Facebooku i priložio fotografiju dotične zaposlenice.

No, samo pola sata nakon objave, Strukara je kontaktirala žena koja se predstavila kao gospođa s fotografije.

”Kaže da sam prekršio zakon jer sam je fotografirao u Fini iako je to strogo zabranjeno i da mogu kazneno odgovarati. Da mogu završiti u zatvoru zbog toga. Traži da maknem fotografiju. Kaže kako sam je jako uzrujao. Pitam odakle je dobila moj broj, ne odgovara. Kaže kako ju je zvao i oprao predsjednik Uprave (?!?) i da sam joj napravio velike probleme u životu i da će mi se loša karma vratiti jer je ona udovica i majka četvero djece“, napisao je u objavi.

Navodi i kako joj je odgovorio da je njezino ponašanje neprimjereno, na što mu je gospođa prekinula poziv. No drami ovdje nije kraj. Strukar tvrdi da ga je Fina prijavila Facebooku koji je potom obrisao njegovu objavu.

”Današnji status koji sam objavio o ‘doživljajima’ iz Fine poprimio je sasvim novu dimenziju. Umjesto da isprave svoj propust, i poprave radnu etiku nekih svojih zaposlenika, Fina me prijavila Facebooku za kršenje pravila korištenja i ugasili su mi objavu. Odmah sam se žalio čim sam otvorio tu obavijest i prilažem screenshootove. Čekam odgovor Facebooka na svoju žalbu i osporavanje te prijave. Ako mi sad ugase profil, znate zašto. Nevjerojatno!!!” napisao je potom.

Strukaru je uklonjena objava jer je gospođi objavom fotografije povrijedio ugled i dostojanstvo. Strukar je za Dnevnik rekao da je sve to što se dogodilo sramota.

Još čeka odgovor od Facebooka na podnesenu žalbu. Istodobno, njegov odvjetnik namjerava tužiti Finu. Strukar je uvjeren da je došlo do teškog kršenja GDPR-a.

”Službenica je došla do mojeg broja iz predmeta koji sam predao u Finu”, zaključio je Strukar.


Komentari