FILOZOFSKI FAKULTET U ZAGREBU: ‘Idemo u višednevni štrajk do ispunjenja zahtjeva’!

Snimio: Bruno Konjevic / CROPIX

U petak se nastavlja štrajk zaposlenika fakulteta u cijeloj Hrvatskoj. Svaki će profesor osobno odlučiti hoće li sudjelovati u štrajku, zato se mole svi studenti da redovno prate stranice fakulteta na kojemu studiraju kako bi bili pravovremeno obaviješteni.

U petak, 22. studenog, održati će se jednodnevni štrajk na hrvatskim fakultetima, o čemu  više na ovoj poveznici. Ovoga puta Filozofski fakultet u Zagrebu odlučio se na višednevni štrajk neznanstvenog i nenastavnog osoblja.

Štrajk će trajati sve do ispunjenja njihovih zahtjeva, stoji u obavijesti Fakulteta. Vjerojatno do daljnjega neće raditi referada, knjižnica, urudžbeni ured, kao i tajnice odsjeka te ostale službe, prenosi Studentski.hr

U napomeni, također, stoji kako Sindikat još nije službeno uputio poziv za štrajkom te se mole studenti da redovito prate stranicu Studentskog zbora Filozofskog fakulteta. Svaki profesor zasebno odlučuje hoće li održati nastavu u vrijeme štrajka, a ako studenti ne dobiju obavijest na vrijeme, neka se obrate svakom profesoru ponaosob upitom o održavanju nastave.


Komentari

loading...