FILM ‘ZG80’ RUŠI SVE REKORDE: Jedan od najuspješnijih hrvatskih filmova

facebook/ZG80

“ZG80” – jedno od najboljih vikend otvaranja u povijesti hrvatskog filma.

Film prvijenac Igora Šeregija “ZG80” u prvom vikendu prikazivanja pogledalo je sveukupno 13.810 gledatelja. Fantastičnim box officeom film je ostvario jedno od najuspješnijih vikend otvaranja hrvatskog filma od osamostaljenja te dokazao da je apsolutni kino hit. U vikendu otvaranja domaće akcijske komedije „ZG80“ film je pohrlilo pogledati 13.810 gledatelja. Ostvarivši fantastičan box office film je postigao jedno od najuspješnijih vikend otvaranja u povijesti hrvatskoga filma.

ZG80 donosi priču o navijačkoj subkulturi te o društvu i problemima koji su okupirali mladež u predratnoj Jugoslaviji. Debitantsko ostvarenje redatelja Igora Šeregija ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Impresivna glumačka ekipa poput Rene Bitorajca, Filipa Detelića, Matija Kačan, Marka Cindrića, Maria Petrekovića, Nikole Rakočevića, Danice Maksimović i drugih sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa.

ZG80, navijački film o nostalgiji, prijateljstvu i surovosti u hrvatskim se kinima počeo prikazivati 01.rujna 2016. i već je u prvih nekoliko dana prikazivanja vratio publiku u smjeru domaćeg filma. Zato požurite u kina i rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme jer se nakon sjajnih dojmova kod publike traži karta više.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Zagreb.info dijeli 2X2 ulaznice za prikazivanje ovog filma u jednom od zagrebačkih CineStara. Više detalja saznajte na našem Facebook profilu. [/box]

>>>BAD BLUE BOYSI NA FILMSKOM PLATNU: Surova priča o navijačkom ratu na beogradskim ulicama


Komentari