‘FAJTERSKA’ VELJAČA: Boksački spektakl dolazi u Zagreb

rpp.pe

Naš predstavnik borit će se za titutlu prvaka.

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas u zgradi Gradske uprave s članom Organizacijskog odbora Zagreb Boxing Explosion, Mariom Pupekom i međunarodnim promotorom i event managerom Harryem Gorianom u povodu boksačkog spektakla koji će se, kako je rečeno nakon sastanka, 18. veljače održati u kristalnoj dvorani hotela Westin.

Na sastanku se razgovaralo o organizaciji ovog međunarodnog boksačkog spektakla, o mogućem supokroviteljstvu Grada Zagreba te pojedinostima vezane uz promociju Zagreb Boxing Explosion.

Kako je objasnio promotor Harry Gorian, radi se o boksačkom spektaklu humanitarnoga karaktera koji će se održati u povodu obljetnice 100. godina Islama u Hrvatskoj.


Manifestacija je posvećena boksačkim velikanima, bivšem predsjedniku WBC organizacije Joseu Sulaimanu i nedavno preminulom bivšem prvaku Muhammadu Aliju. To će biti humanitarno donatorska gala večera na kojoj će se sakupljati sredstva za oboljelu djecu.

Očekuje nas bogat program u kojemu će se, između ostaloga, naš Luka Pupek boriti za titulu prvaka WBC Mediterana, održat će se mečevi kvalifikacija za titulu prvakinje svijeta i meč za pojas internacionalnog prvaka svijeta. Očekuje nas nezaboravna noć boksa uz još neka iznenađenja za ljubitelje ovog sporta koja ćemo najaviti u narednih nekoliko tjedana – rekao je Harry Gorian.

Komentari