EXTRA FM DIJELI SILIKONE NAJVEĆOJ ‘DASKI’ U GRADU

Screenshot Instagram

Zagrebački cajkaški radio Extra FM jučer je pokrenuo ekstravagantnu nagradnu igru “Extra bOObs”. U suradnji s dr.med. Dujom Ostojićem i njegovom privatnom ordinacijom nude besplatnu ugradnju implantata u grudi.

Prijave traju do 8.ožujka ove godine. Stručni žiri Extra FM-a izabirat će po jednu finalisticu iduća tri petka, počevši od ovog tjedna. Dobitnica nagradne igre će biti izabrana u ponedjeljak, 11. ožujka 2019., u showu Extra Večer.

Za prijavu kandidatkinje trebaju snimiti video s razlozima zašto bi baš ona trebala biti izabrana za Extra bOObs, a stručni žiri odlučit će se za najkreativniji.

Videozapisi će se objavljivati na Facebook zidu Extra FM-a ili na vlastitim Instagram profilima tagirajući Extra FM uz obavezne hashtagove: #extraboobs #clubH2Ozagreb.

Nakon što posljednja finalistica bude izabrana na Instagram profilu EXTRA FM-a će objaviti videe svih triju finalistica, svaku objavu zasebno, a objava one finalistice, koja skupi najviše lajkova do ponedjeljka 11. ožujka do 20h, osvojit će Extra bOObs!


Komentari