Ex ‘Miss veljače’ i sestra Šegote iz afere Mirogoj s diplomom iz Travnika dobila fini posao u FINI

Foto: Kalendar Poljoprivredne zadruge Vrbnik

Sestra nedavno uhićenog direktora zagrebačkih groblja i bandićevca Patrika Šegote, Anamaria Šegota zaposlena je u tvrtki Fina gotovinski servisi. Kako piše Index, radi na mjestu HR stručnjaka, odnosno zapošljava nove ljude u tu tvrtku iako, zanimljivo, prije toga nije imala iskustva na sličnim poslovima.

Naime, prema njezinom LinkedIn profilu, Anamarija je s diplomom iz Travnika radila kao hostesa, bila je manekenka te svojedobno i Miss veljače na kalendaru poljoprivredne zadruge Vrbnik za 2012. godinu. Također je radila i na recepciji fitness-centra, zatim kao promotorica tekstilne tvrtke, ali i u banci.

Međutim, ono što je još važnije za ovu priču jest da se spominjala u aferi Mirogoj kad su uhićeni Bandićevi suradnici. Šegota je tada sjedila u nadzornom odboru privatne tvrtke koja je dobila sve kućice na više nego sumnjivom natječaju koji je ispred gradskih groblja provodio njen brat. Nakon što je Provjereno otkrilo aferu, Patrik Šegota je podnio ostavku, a onda je u srpnju ove godine i uhićen.

Iz Fine se nisu izjasnili o tome kako je moguće da im na mjestu HR stručnjakinje radi osoba koja s istim poslom nema nikakvog prethodnog iskustva.


Komentari