EVO ŠTO SU RADILI ZAJEDNO Leko, Josipović, Reiner, Bandić i Maras na jednom mjestu (FOTO)

PR

Iako su u većini slučajeva jedan drugome žestoko suprostavljeni, čini se kako izvan sabornice odnosno politike, politička lica imaju izrazito dobre odnose.80. Zlatna igla gotovo je najstarije modno događanje u Europi, a zagrebački su obrtnici s pravom ponosni na tradiciju, kontinuitet i prepoznatljivost koju njeguju već generacijama, a osamdeseti rođendan Zlatne igle nije ništa nego potvrda toga kontinuiteta.

Naime, ovu najdugovječniju modnu manifestaciju svojim su dolaskom podržali i mnogobrojni uzvanici iz javnog i kulturnog života, a u prvom redu našla su se imena koja na prvu, nikako ne bismo mogli staviti na jedno mjesto.

Tako je modnu reviju s osmjehom na licu pratio HDZ-ov Željko Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora, a tik uz njega sjedio je bivši predsjednik RH, Ivo Josipović. U njihovom društvu nalazi se i Josip Leko, predsjednik Hrvatskog sabora. HDZ-ovac, bivši SDP-ovac i SDP-ovac bili su opušteni i vidno dobro raspoloženi, a osim naočite dame, društvo im je radio Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta. Ovdje nije kraj veseloj petorki jer je uz Marasa sjedio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, također bivši SDP-ovac.

I dok politički analitičari i novinari svakodnevno procjenjuju njihove međusobne odnose i relacije te pišu o mogućim smjerovima u kojima bi nakon ovogodišnjih parlamentarnih izbora njihova politička suradnja mogla krenuti, fotografija nam ponovo govori više od tisuće riječi.

PR
PR/Zlatna igla


Komentari