Evo kako izgleda kad PREKO TISUĆU LJUDI čeka poklone, a uskoro nova iznenađenja (FOTO)

Marko Lukunic/PIXSELL

Zahvaljujući najvažnijem ženskom lifestyle magazinu Ljepota&Zdravlje, gotovo 700 poklona palo je na glavni zagrebački trg!

Gotovo da ne postoji mediji u Hrvatskoj koji jučer nije pisao o spektaklu kojeg je najprodavaniji magazin u Hrvatskoj, ali i regiji, Ljepota&Zdravlje Hrvatska planirao napraviti na trgu metropole. Dok je sve to nekako izgledalo nestvarno i s jako puno upitnika poviše glava kako će ekipa magazina Ljepota&Zdravlje uspjeti, u 16h spektakl je zbilja započeo na oduševljenje više od tisuće građana.

Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Pokloni su 20 minuta padali na sve strane. Promet je na pola sata bio zaustavljen na samom trgu, a policija je regulirala masu koja je stajala i čekala svoj poklon uz omiljeni magazin u rukama.

 Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Mnogi okupljeni govorili su da je ludilo izazvano magazinom Ljepota&Zdravlje Hrvatska veće i od nedavnog ludila kada je u prodaju puštena Balmain x H&M kolekcija. Ekipa magazina i više je nego zadovoljna događajem i nada se da će oni koji su kućama otišli bez poklona biti veće sreće u njihovom tiskanom izdanju u kojem dijele više od 100 bogatih poklona.

 Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Velika akcija bacanja poklona s balkona Ritma Grada ponoviti će se i prije nego mislite, a šuška se da će drugog puta Ljepota&Zdravlje svojim čitateljima spustiti više od 1000 poklona.

ljw

Pozivaju se svi koji su bili jučer na prvom blagdanskom darivanju da sve svoje fotografije objavljuju na Twitteru, Facebooku i Instagramu uz hashtag #ljzpoklonilete jer će najbolje fotografije biti objavljene u tiskanom izdanju, broju za siječanj. Još jednom, čestitke kolegama od srca na uspjehu i na rezultatima!


Komentari