Evo kako će Holding i njegove službe raditi za nadolazeće blagdane

Holding centar, središnja poslovnica Zagrebačkog holdinga za odnose s korisnicima u Ulici grada Vukovara 41 na Badnjak će raditi do 13 sati, kao i na Staru godinu. Na Božić, blagdan Sv. Stjepana i Novu godinu korisnički centar bit će zatvoren, a uobičajeno će raditi u nastavku tjedna.

Bez obzira na blagdane, korisnička će podrška biti osigurana svakim danom od 0 do 24 sata. Podsjećamo da su agenti Pozivnog centra dostupni putem broja 072 500 400, a građanima su kontinuirano na raspolaganju i svi drugi komunikacijski servisi te elektroničke usluge kojima se pristupa s internetske stranice holdingcentar.zgh.hr.

Dana 24. i 31. prosinca blagajne i šalteri GSKG d.o.o., Vodoopskrbe i odvodnje d.o.oPlinare Zagreb- Opskrbe d.o.o.podružnice Čistoća rade prema uobičajenom radnom vremenu, blagajna, reklamacije i informacije podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III posluju od 7.30 do 15 sati te blagajna podružnice Zagrebparking u Holding centru u Ulici grada Vukovara 41 od 7.30 do 13 sati.

U srijedu i četvrtak, 25. i 26. prosinca navedene blagajne i šalteri neće biti otvoreni.

Tržnice u gradu Zagrebu i Veletržnica, hladnjača i skladišta na blagdane Božića i Svetog Stjepana, 25. i 26. prosinca neće poslovati.


Komentari

loading...
-->