EVO JE: Nakon dugog izbivanja, javlja nam se Kolinda iz svog privremenog ureda

Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook

Kolinda Grabar-Kitarović javila se na svojoj Facebook stranici koju je koristila kao predsjednica, a koja je zadnjih mjeseci slabo aktivna.

“Hvala svima vama u Domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja”, Obratila se Kolinda, nakon čega se obratila i svojim pratiteljima na engleskom.

“Many thanks to all of you from all sides of the world who have been sending your best wishes to me, my family and my Croatia”, prevevši gornju rečenicu.

Svi koji su joj se javili su je, kako kaže, duboko dirnuli.

“Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava – neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo, kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo o roditeljima i starijima, a posebno o djeci. Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju”, napisala je.

Zahvalila se pritom roditeljima, mužu, djeci: “S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam. Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku”.

Završila je sa željom da Bog blagoslovi Hrvatsku, ali i cijeli svijet.

“May God bless you all, may God bless Croatia and the whole world! Take care of yourself and of each other”, piše bivša predsjednica.

 

Komentari