Europske nagrade stižu u Zagreb: Jedanaesto priznanje zaredom

U lipnju su u okviru Interact konferencije, koja se ove godine održavala u Varšavi, dodijeljene nagrade MIXX Europe za najbolje projekte digitalnog komuniciranja u Europi.

Izložba Croatia je Hrvatska – Povijest pišemo sami osvojila je srebro, a slavili su Bruketa&Žinić&Grey koji su izložbu realizirali s Croatia osiguranjem, Adris grupom, Brigadom i Millenium promocijom te su jedini nagrađeni iz Hrvatske i regije.

Podsjetimo, riječ je o interaktivnoj i multimedijalnoj izložbi koja je bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič kao vremeplov kroz paralelnu povijest Hrvatske i Croatia osiguranja. U izložbi koju je posjetilo više od stotinu tisuća ljudi, građani su i sami mogli sudjelovati ispisivanjem vlastite povijesti posredstvom društvenih medija.

Izložba je ovime do sada osvojila jedanaest nagrada među kojima su i Effie za komunikacijsku učinkovitost, MIXX i SoMo Borac za digitalne komunikacije, Red Dot za dizajn prostornog iskustva te IIDA za najbolji dizajn izložbe na svijetu koje je osvojila Brigada, kao i Grand PRix i Eventiada IPRA GWA koje je osvojila Millenium promocija za organizaciju događanja.


Komentari