EUFORIJA U STOŽERU MOSTA: Petrovu članovi padali u zagrljaj (FOTO)

U Mostu trenutno vlada prava slavljenička atmosfera.

Oni su rezultate prvih izlaznih anketa koji im u Saboru daju čak 17 mandata dočekali s izrazitim veseljem. Ivan Kovačić iz Mosta opovrgnuo je informacije i navode nekih medija da je HDZ Dragi Prgometu nudio mjesto šefa Sabora, piše 24 sata.

most

Na svom Facebook profilu kratko su napisali: “Ne, nismo iznenađeni!Vjerovali smo vam koliko ste i vi nama.” Nakon prvih neslužbenih rezultata, oko 22:15 javnosti će se obratiti  Božo Petrov. Čelnik Mosta dočekan je salvom pozitivne energije i zagrljaja.


“Ako se MOST jednostrano pridruži nekoj koaliciji ili koalira s nekom strankom koja je upravljala Hrvatskom u proteklih desetak godina i omogući joj time većinu u Hrvatskom saboru, jamčim da ću podnijeti ostavku na mjesto predsjednika MOST-a te svoj eventualni saborski mandat staviti MOST-u na raspolaganje”, stoji u izjavi Bože Petrova ovjerenoj kod javnog bilježnika. Nedavn0o se o ovom scenariju oglašavao i Drago Prgomet gostujući u Vetu na Jabuci TV. Kao da je predvidio ovaj scenarij doktor Prgomet tada je rekao da Most planira Karamarku ili Milanoviću nakon izbora predložiti svog kandidata za mandatara, a ne obrnuto te bi to trebao biti Božo Petrov.

“Mi nećemo nakon izbora postaviti uvjete, pa da njih, HDZ ili SDP podupremo. Naši mandati neće biti dio trgovine.

Na naše mandate ne treba nitko računati. Mi ćemo predložiti mandatara”, rekao je Prgomet dodajući da Božo Petrov mopra biti premijer jer im ne manjka političke volje. Hoće li se taj scenarij doista i realizirati doznati ćemo vrlo skoro, piše dnevno.hr.

>>>>JOSIPA RIMAC HDZ STAJALA GLAVE: Slijedi VELIKA KOALICIJA HDZ-a i SDP-a?

Komentari

loading...
-->