Ella Dvornik u novim poslovnim pobjedama: Znate li što je Manijak?

Facebook/Ella Dvornik

Poznata influencerica i kći prerano preminulog pjevača Dina Dvornika, Ella, danas je svojim fanovima otkrila tko je Manijak.

Manijak je čvrst, jedinstven, inteligentan. Uzbuđuje svaku ženu, ali i ponekog muškarca. Ima glatku crnu kožu, s ponekim naborom, ali nikome još nije smetao, kazala je Dvornik u videu koji je objavila početkom srpnja. Njeni brojni followersi tada su stavljeni na test- morali su pogoditi tko ili što je taj misteriozni Manijak.

Ella je danas konačno skratila njihove muke otkrivši o čemu se radi. Manijak je rokovnik koji se može nabaviti isključivo u poslovnicama DM-a, a služi kako bi svima olakšao život. Na njegovim stranicama će Ellini fanovi moći slagati rasporede, popise ili pak pisati kako bi se kreativno izrazili.

Za sve one koji nisu sigurni kako koristiti bullet journal poput ovog, Ella je pripremila i zabavni video u kojem pokazuje kako svaki korisnik može personalizirati svog Manijaka.

Veselu vijest o širenju svog brenda podijelila je i na Instagramu gdje je daas i službeno otkrila rješenje ovog misterija.

 

 

 


Komentari