EKSKLUZIVNO! Posljednji Bandićev bezobrazluk: Novcem Zagrepčana odlučio financirati klub nogometnih veterana iz Grubišnog Polja!

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić široke je ruke 365 dana u godini, posebno kada je riječ o dijeljenju novca iz gradskog proračuna jer, kako kaže: “Ja imam ovlasti”. A kad tako tumači svoje ovlasti, onda s lakoćom teško stečeni novac građana, koji mu pristiže kroz poreze i namete, dijeli kao svoj. Posljednji slučaj posebno je iritantan.

Odlučio je tako naših 20.000 kuna darovati kao financijsku potporu Udruzi Nogometni klub Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, za troškove obilježavanja 100. godišnjice kluba. Tako je dvadeset tisuća kuna odletjelo stotinu kilometara dalje od administrativnih granica gradonačelnikove nadležnosti.

Posebno je zanimljiva činjenica, čak i suluda, da je za slavlje 100. obljetnice nogometnog kluba Bilogora 91, novac uplaćen Udruzi koju je dvadesetak nogometnih veterana osnovalo prije samo osam godina, 2011.! U Klubu je tridesetak članova koji se natječu u kategoriji seniora, te će za tu šačicu veterana i njihovih gostiju 20.000 kuna osigurati carsku gozbu.

Stvarno ne želimo biti zločesti prema veteranima, ali najfriškiji nama dostupan podatak o odigranim utakmicama datira iz 2017., kada je u nogometnom okršaju  slavljenički klub NK Bilogora 91 protiv NK Tomislava časno izgubio 1:8

Sretna vam 100. obljetnica, Zagreb časti!

Komentari