Dvoje teško ozlijeđenih u napadu huligana

Robert Anic/PIXSELL

Jučer, 24. listopada oko 18 sati na Trnju, Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, više je nepoznatih počinitelja verbalno napalo 21-godišnjaka koji je potom ušao u predvorje knjižnice, a nepoznati počinitelji za njim, objavila je u četvrtak ujutro policija.

‘U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć 21-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno tragamo’, navode iz Policijske uprave zagrebačke, prenosi N1.

Liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena dok materijalna šteta zasad nije utvrđena, navodi policija.

Skupina od desetak osoba bila je zamaskirana i naoružana šipkama i palicama, a taj napad je nastavak obračuna navijača BBB i Torcide. U NSK su upali vičući “Tovari! Tovari! Dolje, Tovari!”, a napad su nastavili u obližnjem kafiću ‘Dalmatinka’ u Paromlinskoj ulici. Inače, zagrebačka policija u srijedu je izvijestila da je uoči nedjeljne utakmici NK Lokomotive i HNK Hajduka, koja je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, spriječila navijački sukob.


Komentari