DVA MILIJUNA KUNA VRIJEDAN NATJEČAJ! Grad Zagreb traži tko će podizati i spuštati zastave za praznike

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Grad Zagreb rapisao je dva milijuna kuna vrijedan natječaj za tvrtku koja će podizati i spuštati zastave na javnim površinama za blagdane, državne praznike i spomendane. S tvrtkom koja dobije posao Grad namjerava potpisati okvirni sporazum, piše Večernji.hr.

U natječaju stoji kako će odabrana tvrtka morati paziti da zastave podigne jedan dan prije praznika, blagdana ili spomendana te da ih dan nakon spusti. No, radi se o stotinama zastava na više desetaka lokacija, a pritom se navodi da će taj posao obavljati minimalno dvije osobe.

Pored toga, tvrtka će podizati i spuštati i na ulazima u Zagreb, odnosno prometnicama poput Aleje Bologne i Jadranske avenije ili Jankomirskom mostu.

Također, Grad je raspisao i dva milijuna kuna ‘težak’ natječaj za nabavu i isporuku novih zastava, također u razdoblju od dvije godine. “Količina zastava naručivat će se sukcesivno, sukladno stvarnim potrebama za vrijeme trajanja ugovora”, piše u dokumentaciji.

Naime, potrebne su zastave u raznim veličinama kao što su zastave Republike Hrvatske, zastave s motivom Europske unije, Grada Zagreba i slično.


Komentari