(KOLUMNA) Dubinsko čišćenje lica dijamantnom mikrodermoabrazijom

Brz, efikasan i neinvazivan tretman kojim se koža polira i dubinski stimulira pomoću gusto složenih čestica dijamanata.

S godinama koža lica postaje tanka, pojavljuju se znaci suhoće i bore, a korištenje samo skupih krema i preparata naprosto nije dovoljno. Koži lica treba priuštiti tretman koji će ju potpuno obnoviti i vratiti joj izgubljeni sjaj, a jedan od najboljih svakako je dijamantna mikrodermoabrazija.

Dijamantna mikrodermoabrazija iznimno je popularna upravo iz razloga što je učinkovita za sve tipove kože. To je nekirurška metoda pomlađivanja, brza, praktična i bezbolna. Koža nakon tretmana odmah izgleda mlađe i glatka je, a sve to – bez kemikalija, lasera i injekcija.

Kako se izvodi dijamantna mikrodermoabrazija?

Dijamantna mikrodermoabrazija je oblik dubinskog pilinga pomoću sitnih čestica dijamanata postavljenih pod različitim kutevima i raspoređenih po veličini. Te čestice odstranjuju orožnjeli površinski sloj kože i mrtve stanice čime se omogućuje stvaranje novih stanica i kolagena te regeneracija oštećenog tkiva.

dijamantna-mikrodermoabrazija-1
Tretmanom dijamantne mikrodermoabrazije ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten se pročišćuje (pore se dubinski čiste od nakupljenog sebuma i nečistoća). Zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hranjivih tvari i kisika te bolji odvod limfe, što umanjuje mogućnost pojave novih akni.
Tretman traje oko pola sata, a nakon toga u kožu se ciljano unose bogate supstance poput kolagena, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala (ovisno o tipu kože i cilju tretmana).

Prednosti dijamantne mikrodermoabrazije

Ovo je jedan od rijetkih tretmana koji je blag izvana, a izuzetno konkretan iznutra. Već se tijekom njegovog izvođenja vidi razlika između strane lica na kojoj se radi i one na kojoj „poliranje“ još nije započelo. Samo jednim tretmanom dijamantne mikrodermoabrazije uklanja se do tri puta veći broj mrtvih stanica nego u mnogim drugim tretmanima. Drugim riječima, odmah ćete primijetiti razliku u izgledu svog lica.

Dijamantna mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna, dapače ugodna je zato što uz nju vežemo terapiju vakuumom, limfnu drenažu i lifting lica. Može se koristiti kao tretman u kurama ukoliko uklanjamo bore, proširene pore, ožiljke od akni i slično. A kao zasebni tretman trenutno osvježava i oživljava lice.

dijamantna-mikrodermoabrazija-2
 Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, ali obzirom na povećanu osjetljivost kože preporučamo neko vrijeme izbjegavati direktno izlaganje suncu.
Prolaskom vremena neizbježno je da će naš mladenački izgled izblijedjeti, ali uz jedinstveni tretman dijamantne mikrodermoabrazije licu možete podariti novu svježinu ili se napokon pozdraviti s ožiljcima od akni
 
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Zagreb.info i Mysterion daruju!
Portal Zagreb.info i kozmetički salon Mysterion jednoj čitateljici daruju tretman dijamantne mikrodermoabrazije. Sve što trebate je u komentaru ispod ovog članka napisati točan odgovor na nagradno pitanje „Koje sve tretmane vežemo uz tretman dijamantne mikrodermoabrazije?“ i na našoj službenoj Facebook stranici provjeriti ostale detalje i uvjete.
Nagradna igra traje do ponedjeljka, 2. listopada kada ćemo dobitnicu odabrati putem stranice random.org. Sretno! [/box]
 

Autorica: Monika Antunović Kundih 

monika antunović kundih
Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva (HD brows, threading).
Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga.


Komentari