DRUŠTVENE MREŽE GORE: Ovaj je detalj na Tomislavu Tomaševiću ukrao svu pažnju!

Čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević u jutarnjim satima preuzeo je ključeve grada i službeno postao gradonačelnik Zagreba. Događaj je to o kojem bruji cijela Hrvatska, posebice na društvenim mrežama. Korisnici Twittera imali su riječi hvale za novo lice Zagreba, neki su napisali i kako mu ne bi bili u koži, a jedan je detalj posebno upao u oči brojnima.

Naime, Tomašević je na primopredaju vlasti stigao u crnom odijelu s crvenom kravatom, što je pomalo neuobičajeno za njega jer inače ne nosi kravatu.

“Što bi? Tomašević stavio kravatu!”, “Tomašević u kravati”, “Oho. Tomašević se ubacio u odijelo i kravatu. Bravo. Nadam se da će Sandra ići istim smjerom”, samo su neki od komentara twitteraša.

Podsjetimo, primopredaja vlasti između novoizabranog gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića i obnašateljice dužnosti gradonačelnice Jelene Pavičić Vukičević održala se malo iza osam sati u zagrebačkoj Gradskoj upravi.

Prva je to primopredaja vlasti u Zagrebu nakon dva desetljeća vladavine Milana Bandića. Novog gradonačelnika po dolasku u Gradsku upravu 30-ak zaposlenika spontano je dočekalo i pozdravilo ga pljeskom.


Komentari