DRUGA ZAGREBAČKA PORUKA MIRA! Malo riječi, a snažna poruka (FOTO)

Nastavljamo širiti poruku mira u suradnji s vama naši dragi čitatelji.

Tako je i Jasmin poslao fotografiju s fontane uz poruku:  “Jednog dana će sve biti onako kako bi i trebalo biti…” #PrayForParis #JeSuisParis

12270346_984370178268200_181679577_n

Poslao nam je i ovu fotografiju uz koju je napisao kako su nemilosrdni ljudi bez savjesti i milosti ubili nedužne duše koje su se našle u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.


Je suis Paris 13/11/15

PARIS

I dalje ćemo širiti ovu poruku mira i solidarnosti u nadi da se ovakvi događaji više nikada ne ponove.

”Sveti Ivane Pavle, s prozora tvog nebeskog doma udijeli nam blagoslov ! Blagoslovi Crkvu, koju si volio, kojoj si služio i koju si vodio, hrabreći je na putovima ovoga svijeta, donoseći Isusa svima i sve k Isusu. Blagoslovi mladež, koju si toliko volio.

Pomozi im sanjati, pogled im upravi gore, prema svjetlu, koja će rasvijetliti staze njihovih života ovdje na zemlji. Blagoslovi obitelj, sve obitelji blagoslovi ! Ti si uočio sotonski napad na ovu nebesku iskru, koju je Bog upalio na zemlji. Ivane Pavle svojom molitvom štiti naše obitelji i svaki začeti život u njima.

Moli za cijeli svijet, koji se nalazi u teškoćama, kojega pritišću ratovi i nepravde. Ti si se borio protiv rata pozivajući na dijalog i širio si ljubav: moli za nas, da i mi postanemo neumorni donositelji mira. Sveti Ivane Pavle s prozora tvoga nebeskog doma, gdje te gledamo s Blaženom Djevicom Marijom Bogorodicom, pošalji nam Božji blagoslov.”

Amen.

>>>PRVA ZAGREBAČKA PORUKA MIRA! Kako je Ljubav u Parizu dobila svoju prvu bitku

Komentari

loading...
-->