DRUGA TURA MALIŠANA ODLAZI NA LJETOVANJE: U odmaralištima Holdinga borave 7 dana, na račun grada, a evo gdje idu sada

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Nakon što je prva tura zagrebačke djece boravila u Crikvenici, u odmaralište “Stoimena”, odmaralištu Zagrebačkog Holdinga d.o.o., druga tura kreće na ljetovanje 2. kolovoza u odmaralište “Zlatokrila”u Velom Lošinju, javljaju iz grada.

Riječ je naime o programu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom koji i ove godine organizira besplatno ljetovanje za vrijeme trajanja ljetnih školskih praznika, djeci sugrađana koji im isto nisu u mogućnosti osigurati.

Radi se o pet polazaka, četiri za osnovnoškolsku djecu i jedan za predškolsku, a uključeno je 645 djece, 565 osnovnoškolske i 80 predškolske dobi.

Za navedenu mjeru u proračunu je osigurano 800 tisuća kuna, a ljetovanje se provodi u odmaralištima Zagrebačkog Holdinga d.o.o. Podružnica „Vladimir Nazor“, u trajanju 7 dana. Djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna i jednim međuobrokom, boravak u odmaralištima uz cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24-satna zdravstvena skrb u odmaralištima i u suradnji sa najbližom zdravstvenom ustanovom, te mnoštvo odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja, zaključuju.


Komentari