Drogu naručivao na kućnu adresu pa preprodavao: Zagrebački policajci stali mu na kraj!

Ilustracija/PUZ

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni radi daljnje preprodaje u vremenskom periodu od kolovoza 2018. do kolovoza 2019. godine, na području Njemačke i Nizozemske naručio i kupio najmanje 912,7 grama amfetamina, od čega su mu oko 281 grama amfetamina u tri pošiljke poslane na kućnu adresu, dok je druga droga tj. pošiljke zadržane u carinskoj službi u Njemačkoj.

Tijekom jučerašnjeg dana, 19. kolovoza 2019. godine obavljene su pretrage navedenih pismovnih pošiljaka kojom prilikom je pronađeno 54,1 gram  amfetamina, 121 grama amfetamina i 106 grama amfetamina. Ujedno je temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena pretraga stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađeno prijenosno računalo i 200 eura za koje se sumnja da je pribavljeno preprodajom droge.

Nakon dovršenom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari