DRAMATIČNA OBJAVA BIVŠE SABORSKE ZASTUPNICE: ‘Žena koja mi je pružala usluge pomoći bacila me na pod, čupala, tukla glavom o zid’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bivša SDP-ova saborska zastupnica, Vesna Škulić, objavila je na društvenim mrežama jezivi status. U njemu kaže da ju je napala žena koja je brinula o njoj te ju vezala i pokrala. Nakon nekog vremena uspjela se osloboditi i pozvati pomoć. Njeno zapomaganje čula je susjeda te je počela akcija spašavanja. Policija, Hitna pomoć i vatrogasci stigli su oko ponoći.

Prenosimo njezinu objavu u kojoj moli ljude da je dijele kako još netko ne bi nastradao.

“Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu! Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja. Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na tv-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru”, započela je Škulić.

“Policija, hitna i vatrogasci su došli oko pola noći. Dakle tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraka i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja. Molim sve čiji se brojevi nalaze u mojim mobitelima da postoji mogućnost uznemiravanje i ja se unaprijed ispričavam”, napisala je Škulić. Objavila je i ženino ime te njen opis.

Iz zagrebačke policije kažu da imaju zaprimljenu dojavu te da su očevid i kriminalističko istraživanje u tijeku.

Komentari