Došlo je vrijeme da podijelite račun, a nemate sitno? Ova aplikacija će vam olakšati život!

KEKS Pay

Idete s prijateljima na kavu ili u kino a nema sitno da podijelite račun? Bez brige, Erste banka je predstavila svoju novu mobilnu aplikaciju KEKS Pay koja je namijenjena upravo za ovakve i slične situacije. Nova aplikacija služi za brzo i sigurno slanje i primanje novca, bez naknada.

Također, aplikaciju mogu koristiti i oni koji ne pripadaju Erste banci. Ako ste klijent Erste banke, u aplikaciju se možete prijaviti pute mTokena, a ako ste klijent neke druge banke, jednostavno dodajte broj svoje kreditne ili debitne kartice. Android aplikaciju preuzmite u Google Play trgovini, a verziju za iOS u iTunes App Storeu.

Cilj ove aplikacije je ideja da transakcije budu što jednostavnije i da ljudi na jednostavan način riješe probleme s kojima se svaki dan susrećemo.

“Za situacije poput dugovanja novca za ručak ili karte za kino ili skupljanje novaca za poklon ili zabavu, ali bez vođenja evidencije tko je platio i borbe s gotovinom, KEKS Pay nudi mogućnost kreiranja chat grupe te podjelu troškova i skupljanja novca digitalno. Smatram da je upravo to i svrha digitalnih noviteta – olakšavanje svakodnevice klijentima tako da mu budu asistenti pri svakoj akciji ili transakciji – istaknuo je Dejan Donev, voditelj Tima za digitalnu transformaciju u Erste banci, prenosi 24.


Komentari