DOŠLI SU PODACI ZA ZAGREB Manje od tisuću novozaraženih u Zagrebu i u Županiji, a evo i gdje ih je najviše

FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U Zagrebačkoj županiji zabilježeno je 885 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata, a ozdravilo je 97 osoba. Podaci Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije pokazuju da je najviše novozaraženih otkriveno u Velikoj Gorici, 181 novi slučaj.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Prema broju oboljelih, u Samoboru je zabilježeno 90, 87 novozaraženih je u Zaprešiću, a 70 u Ivanić-Gradu. Preostali broj novozaraženih zabilježen je u drugim dijelovima županije.

Mjera samoizolacije izrečena je za šest cijelih razreda i dio učenika šest razrednih odjela, a trenutno je aktivno 5025 slučajeva zaraze.

Zagreb manje od tisuću

I Grad Zagreb je objavio podatke, a oni kažu da je novozaraženih 644 osoba, a broj potencijalno ozdravljenih ili oporavljenih je 107.782, što je 1.510 osoba više, nego jučer.

Jučer je zbog pozitivnog nalaza testa na SARS-CoV-2 kod 20 učenika i jednog nastavnika osnovnih škola te 10 učenika srednjih škola, izrečena mjera samoizolacije za 188 učenika osnovnih i 65 učenika srednjih škola.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/ Ilustracija

U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata novooboljelo je devet korisnika, četiri zdravstvena i jedan nezdravstveni djelatnik.

Komentari