DONOSIMO FOTOGRAFIJE IZ PREČKOG: Evo kako izgleda zgrada u kojoj je bila eksplozija!

Foto: Facebook/ Prečko moj kvart

Noćas u 02:47 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o eksploziji na stubištu stambene zgrade u ulici Josipa Slavenskog 12.

Na terenu je Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Gradska plinara Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Na terenu je također i protueksplozijski odjel Ministarstva unutarnjih poslova koji provodi istragu.

Jedna je osoba ozlijeđena i odvezena na bolničko liječenje, a materijalna šteta u stambenoj zgradi je velika.

Prema tvrdnjama stanovnika koji su o događaju razgovarali u Facebook grupi  “Prečko moj kvart” eksplozija se dogodila na 9. katu, a osoba koja je hospitalizirana, tvrdi jedan građanin, teže je ozlijeđena. Iz policije su kazali ipak da je “osoba najvjerojatnije lakše ozlijeđena”, a dodali su i da su uslijed eksplozije oštećena ulazna vrata nekoliko stanova, staklo na dizalu.

Novinarska portala Zagreb.info je bila na terenu s kojeg nam donosi fotogradije. Navodi kako je većina već očišćena. Parkiralište je puno stakla, a na fotografijama pogledajte kako izgleda unutrašnjost zgrade.


Komentari