Donirali vozilo na korištenje Klinici za dječje bolesti Zagreb (‘Klaićeva’)

Marsel Žanpera

Tvrtka Car Fleet Management d.o.o donirala je vozilo na korištenje Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Uprava tvrtke predala je ključeve vozila sanacijskom upravitelju Klinike za dječje bolesti Zagreb, dr. med. Zoranu Bahtijareviću, koji se tom prilikom zahvalio na donaciji.

„Djeca su naš najranjiviji dio društva i zaslužuju našu bezuvjetnu pomoć, a ovo vozilo će uvelike olakšati svakodnevne poslove bolnice i prijevoz djece na specijalističke preglede“ rekao je gosp. Marsel Žanpera, partner i suvlasnik tvrtke Car Fleet Management.

bolnica
Marsel Žanpera

Car Fleet Management d.o.o. kao ekspert u području upravljanja voznim parkovima svojim klijentima nudi rješenja za vozne parkove ”krojena po mjeri” korisnika i potpuno prilagođena njihovim potrebama. Njihovim uslugama poslovni klijenti dobivaju pouzdanog partnera za svoj vozni park koji će im bitno optimizirati troškove poslovanja, podignuti efikasnost voznog parka, te pružiti maksimalnu sigurnost i omogućiti dugoročno planiranje i budgetiranje izdataka, plansku i organiziranu uslugu flotne logistike , te zadovoljiti sve njihove potrebe u ovom dijelu poslovanja.


Komentari