DONACIJSKI KONCERT ZA IZNIMNU DJEVOJČICU: Nadnaravna borba za sretnije sutra hrabrih mališana (VIDEO)

FOTO: Mirko Janković

Hrabra i iznimna Sara Krilj po treći put vodi tešku borbu s opakom bolešću.

U svom privremenom domu u Zagrebu, u stanu udruge Ljubav na djelu, primila je glumicu Anu Begić i rukometaša Domagoja Pavlovića kako bi zajedničkim snagama osvijestili probleme s kojima se ovi hrabri mališani susreću svakog dana.

Zajedno žele potaknuti sve nas na sudjelovanje u akciji donacijskog koncerta Tamburaške legende za dječji osmijeh. Njime se prikupljaju sredstva za tri apartmana u Deželićevoj ulici u Zagrebu, a u kojima borave djeca oboljela od malignih bolesti iz cijele Hrvatske i njihove obitelji za vrijeme liječenja u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

U Zagreb sam došla na liječenje zbog povrata zloćudne bolesti, ovog puta tumora u bedrenoj kosti. Vjerujem kako ću i ovog puta pobijediti bolest i brzo se vratiti svojim vršnjacima u Slavonski Brod!” rekla je četrnaestogodišnja Sara.

Zahvalni smo udruzi Ljubav na djelu koja nam je ustupila ovaj apartman. Sami vjerojatno ne bismo bili u mogućnosti plaćati smještaj, a ovako smo Sara i ja zajedno, što nam je iznimno bitno u danima liječenja”, dodaje Sarina mama.

Donacijski koncert u Lisinskom

Glumica Ana Begić Tahiri i rukometaš PPD Zagreb Domagoj Pavlović apeliraju na sve nas da vlastitim primjerom potaknemo druge i pomognemo da se ovaj cilj ostvari.

Riječ je o nevjerojatno hrabroj djevojci koja nas vlastitim primjerom i voljom za životom može mnogo toga naučiti. Pozivam sve da nam se kupnjom ulaznica pridruže u Lisinskom. Udružimo se svi zajedno kako bi ova djeca imala zdravije i sretnije sutra. – ističe glumica.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh održat će se 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski, a nastupit će Jacques Houdek, Begini, Slavonske lole i Gazde. Prikupljenim sredstvima obnovit će se apartmani, a na taj način će se olakšati boravak i liječenje u Zagrebu ovim malim junacima iz cijele zemlje.[/box]

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Hrvatskoj godišnje između 150 i 180 djece i mladih oboli od malignih bolesti, a velika većina oboljelih dolazi iz obitelji slabog imovinskog statusa. Zadaća svih nas je pomoći ovim iznimnim ljudima. Razgovor s ovim mališanima daje nam uvid u njihovu veliku zrelost, nadnaravnu borbu za vlastiti život i veliku želju za sretnijim sutra.

Sara je iznimno hrabra i snažna. Podrška mene i mojih suigrača ide Sari, ali i svoj drugoj djeci koja se bore s ovom teškom bolešću! rekao je rukometni reprezentativac.

Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.


Komentari