Dominik Etlinger komentirao: ‘Prodike nam drži neki trećerazredni imitator Adolfa Hitlera’

FOTO: Facebook / Dominik Etlinger

Etlinger je istaknuo da  ima viziju i dovoljno energije da preokrene negativne trendove koji su činjenično stanje u zagrebačkom SDP-u. 

Gostujući u subotu ujutro u emisiji Mišćafl Soundset Plavog radija kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a Dominik Etlinger komentirao je aktualnosti iz stranačke, gradske i državne politike.

Etlinger je istaknuo da  ima viziju i dovoljno energije da preokrene negativne trendove koji su činjenično stanje u zagrebačkom SDP-u. ‘Potpuno sam uvjeren da uz pomoć suradnika, kolegica i kolega i uz naporan rad SDP može ponovno postati najjača stranka u Zagrebu. Stranka koja osvaja najviše povjerenja ljudi, a to ćemo uspjeti kada ozbiljno zasučemo rukave i krenemo rješavati probleme sugrađana jedan po jedan i ponudimo viziju razvoja Zagreba.

Komentirajući premještanje spomen ploče poginulim braniteljima HOS-a iz Jasenovca u Novsku Etlinger je taj potez nazvao ‘politikom iz šupljeg u prazno.’ te dodao kako je

za dom spremni ustaški pozdrav i za njega nema mjesta ni u Jasenovcu ni u Novskoj ni u bilo kojem dijelu Hrvatske. Sramota je da građankama i građanima Hrvatske i hrvatskoj vladi prodike drži neki trećerazredni imitator Adolfa Hitlera.

S obzirom na nedavni apel izbornika i predsjednika hrvatske nogometne reprezentacije za dodatnim ulaganjima u nacionalni stadion, Etlinger ih je pozvao da ulože sredstva od nogometnog saveza, te podsjetio na slučaj Svetica gdje je nogometni savez trebao uložiti preko 90 milijuna kuna, a sada je taj prostor potpuno zapušten i devastiran.

Sramota je da nakon uloženih 800 milijuna kuna imamo ovakav stadion u Maksimiru, ali sramota je i to što nogometni savez i Bandić rade prostoru SRC Svetica. Ponašaju se kao pijani milijarderi, ali postoje i drugačiji primjeri. Stadion u Turskoj na kojem smo igrali zadnju utakmicu ima jednak kapacitet kao Maksimir, deset puta je kvalitetniji, a izgradnja je koštala 4 puta manje nego ova nakaradna obnova.’


Komentari