DOMAĆE JE DOMAĆE: Evo gdje u Zagrebu možete pronaći izvrstan kulen, rakiju, med i još puno toga

Foto: Instagram/ Grad Zagreb

“Slavonci hrane našu domovinu, a bili su prvi bedem u obrani Republike Hrvatske”, rekao je gradonačelnik na otvaranju 4. sajamske manifestacije “Domaće je domaće”.

Ova sajamska manifestacija održavat će se na Trgu bana Josipa Jelačića do petka.

Na sajmu se mogu pronaći tradicijski proizvodi iznimne kvalitete. Oni su plod svakodnevnog rada branitelja proizvođača Panonija. Na stotinjak štandova može se kušati i kupiti poznate slavonske delicije – kuleni, kolači, med, vino, voćna rakija, tradicijske rukotvorevine i još mnogo toga, piše Radio Sljeme.

“Ministarstvo Hrvatskih branitelja u potpunosti podržava sve oblike ovakvih sajmova i trud 300 članova Udruge branitelja proizvođača Panonija koji su do sada uspješno nastupali na 60 sajmova diljem Lijepe naše”, poručio je ministar branitelja Tomo Medved jučer na otvaranju sajma.

“Na nama je da to financijski podupremo i u budućnosti te na taj način braniteljima omogućimo rad na proizvodima kojih na tržištu nema previše”, dodao je.

Gradonačelnik Milan Bandić je naglasio da se nada da će ova manifestacija još jednom ukazati na na važnost Slavonije za Hrvatsku.


Komentari