Dolazi do izmjene u regulaciji cestovnog prometa kao i nekih autobusnih linija

ZET
Zbog zamjene tramvajskih tračnica u Vlaškoj ulici, tramvajsko stajalište Petrova sjever izvan funkcije je sutra do ranih jutarnjih sati.
Autobusi linije 206 (Dubrava – Miroševac) do 15. listopada u 20 sati prometuju izmijenjenom trasom zbog radova i zabrane prometa Grižanskom ulicom. Iz Dubrave autobusi voze redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice, skreću lijevo u Ljubijsku, zatim desno u Ulicu Rudolfa Kolaka te lijevo u Aleju tišine i dalje uobičajenom trasom do Miroševca. Iz Miroševca autobusi prometuju istom, izmijenjenom trasom. Autobusna stajališta u Grižanskoj ulici nisu u funkciji.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

U Ulici Ote Habeka kod k.br. 20, danas i sutra od 8 do 16 sati, primjenjivati će se privremena prometna regulacija zbog radova na vodoopskrbnom sustavu i odvodnji.

Privremena regulacija prometa primjenjivat će se od 8 do 16 sati na Bolničkoj cesti kod kućnog broja 81a (odvojak), zbog radova na odvodnom sustavu.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Vlaškoj ulici, do 7. listopada, na dijelu od Kamaufove ulice do Petretićevog trga, od 22 do 6 sati zauzima se jedan prometni trak, a prometuje se po slobodnom dijelu kolnika. U preostalom vremenu zauzet je samo prometni trak namijenjen isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika, a prometuje se nesmetano.

Privremena prometna regulacija u Gornjodemerskoj ulici u Demerju, na dijelu od ulice Bedeki do Golobreške ulice, primjenjivat će se od 8 sati do ponedjeljka 15. listopada zbog izgradnje oborinske odvodnje na navedenoj dionici.

Limbuška ulica, na dijelu od Ulice Janečki brijeg do Ulice Đure Popovića, zatvara se za promet zbog uređenja ulice do 19. listopada.


Komentari