Dolazi do izmjena trase ZET-ovih autobusa: Pogledajte o čemu se radi

Ilustracija

Autobusne linije 206 i 223 djelomično mijenjaju trasu zbog zatvaranje za promet dijela Grižanske ulice u zagrebačkom naselju Dubrava, od ponedjeljka, 27. svibnja u 8 sati, do završetka radova koji se očekuju za dva mjeseca, izvijestili su u subotu iz ZET-a.

U Grižanskoj ulici, na dijelu od Avenije Dubrava do Ulice Križnog puta, autobusi linija 206 (Dubrava – Miroševec) i 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec) prometovat će djelomično izmijenjenim trasama.

Linija 206

Autobusi linije 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

206 će tako od Terminala Dubrava ići redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice, a zatim preko Ljubijske ulice, Ulice Rudolfa Kolaka te Alejom Tišine i dalje redovnom trasom do Miroševca.

U povratku iz Miroševca prema Dubravi, autobus će voziti trasom: Miroševec, redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka, zatim Ulica Rudolfa Kolaka, Ljubijska ulica, Avenija Dubrava i dalje uobičajenom trasom do Terminala Dubrava.

Linija 223

Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.

Iz terminala Dubrava u smjeru Dupca, autobusi linije 223 prometovat će redovnom trasom, a u povratku prema Dubravi vozit će trasom: Dubec, redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice, Dankovečka ulica, Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.


Komentari