DOK ČEKA PREDAVANJA, PREDSJEDNICA SE DRUŽI S KOLEGAMA! (FOTO)

Facebook / KGK

Jedan student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je prije početka predavanja “opalio selfie” s predsjednicom. Srdačna i društvena kakva je i inače, pristala je na fotku koja je odmah postala hit na društvenim mrežama.

Ako slučajno dvojili hoće li predsjednica imati povlašten tretman ili da neće morati prisustvovati predavanjima na fakultetu, prevarili ste se. Naime, jedan student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je prije početka predavanja “opalio selfie” s predsjednicom. Srdačna i društvena kakva je i inače, pristala je na fotku koja je odmah postala hit na društvenim mrežama, a čini se kako i svoje vrijeme čekanja na početak predavanja provodi u društvu kolega.

Kolinda Grabar Kitarović baš je na Fakultetu političih znanosti stekla svoje trenutno zvanje magistrice međunarodnih političkih odnosa još tamo 2000. godine, a nedavno je upisala i doktorat. Školarina joj je 60 tisuća kuna, a predsjednica je kao i ostali studenti obvezna prisustvovati predavanjima i ispunjavati sve studentske dužnosti kao i ostali joj kolege.

facebook
Facebook

>>> PREDSJEDNICA GRABAR KITAROVIĆ I STARLETA NA ISTOJ LISTI: Od koga biste vi učili kako poslovati?


Komentari