DODIJELJENE LENTE U ZAGREBAČKOM CASINU: Održani izbori Lice godine i The Best Model

U petak je u Hotelu & Grand Casinu Admiral održan izbor Lice godine Zagreba i The Best Model of Zagreb. Pobjednici ova dvaju izbora natječu se u završnom nacionalnom izboru, koji će se ove godine održati u Splitu 30. listopada, a organizatorica izbora u Zagrebu bila je Ivana Domović, vlasnica agencije za nekretnine Verus Villam d.o.o.

U kategoriji Lice godine i The best model of Zagreb, natjecalo se 12 djevojaka i 8 muškaraca u kategoriji The best model Zagreba. Ovaj se izbor održava unazad 19 godina. U izboru za Lice godine, visina djevojaka nije bitna, dok se u kategoriji The best model uzima u obzir i visina.

Djevojke su izlazile 3 puta. U prvom i trećem krugu nosile su odjeću butika Fashion Diva, a u drugom krugu Azzurro Fashion & Style. Svi natjecatelji su u prvom krugu predstavili naočale Nicole Marie te su u drugom krugu djevojke predstavile dizajnerski nakit Vivi Art Lab dizajnerice i arhitektice Violete Beljić Kušić.

U drugom krugu je od 12 izabrano 8 za 3. krug. Muškarci su izlazili u prvom i trećem krugu
nakon kojeg smo dodijelili ukupno 12 lenti.

U stručnom žiriju su sjedili Denis Begović (Grand Casino), Hana Hadžiavdagić Tabaković, Marko Lončar (Bitfit), Tomislav Vrbanec (Croatian Perfume House), Matija Miletić (MM + Medestetica), Matea Jakopina Hodulak (Fashion Diva), Antonio Berišić (Nicole Marie), Vedran Spevan (Fitness Forma), Mirela Vojnić (Solarij Suncokret), Violeta Beljić Kušić (dizajnerica).

Publiku je zabavljao Karlo Bartolec – Coollins, Matej Plavček i Marko Vukes, a cijelokupni izbor vodio je Daniel Domović.

Natjecatelji/ce su postigli sljedeće rezultate:

The Best Model u muškoj konkurenciji: Pobjednik Luka Pavković
Prvi pratitelj Marin Marković
Drugi pratitelj Marin Novaković
Fotogeničnost Patrik Vuković

The Best Model u ženskoj konkurenciji: Pobjednica Sabina Čavlović
Prva pratilja Martina Serdar
Druga pratilja Ina Barić Požnjak
Fotogeničnost Patricia Vuković

Lice Godine: Pobjednica Paula Budak

Prva pratilja Tea Karas
Druga pratilja Karla Kolak
Fotogeničnost Tajana Mužinić


Komentari