Dobre vijesti za Kliniku za dječje bolesti: Donirali im novo vozilo za prijevoz pacijenata

Klinika za dječje bolesti Zagreb primila je u ponedjeljak donirani automobil, Peugeot Rifter, kojim će se tijekom liječenja prevoziti djeca, pacijenti bolnice.

“U nastojanju da našim malim pacijentima pružimo cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna nam je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama”, kazao je ravnatelj klinike Goran Roić.

Istaknuo je da je potreba za prijevozom između tri lokacije na kojima bolnica djeluje, ali i ostalih zdravstvenih ustanova, svakodnevna. “Naše pacijente moramo opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim”, ustvrdio je.

Peugeot Rifter bolnici je donirala tvrtka P-Automobil Import koja je zastupnik Peugeota. Njezin direktor Tomislav Miletić istaknuo je da su ovom donacijom pokazali društvenu odgovornost.

“Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza te odgovornost u poslovanju”, istaknuo je.


Komentari