Dobre vijesti za četveronožne prijatelje: Dugave će dobiti park za pse

Vijeće Mjesnog odbora Dugave/Facebook

U Zagrebu i okolici postoji nekoliko parkova za pse, gdje ih možete pustiti da se istrče, iskaču, igraju s mnoštvom drugih pasa, a sve to – bez vodilice, a uskoro će psi svoj park dobiti i u Dugavama.

Nemate kondiciju, nakon 2 minute trčanja vaša slezena je već jednom nogom u grobu, a u cijelom procesu vaš pas pati jer je za njega prostranstvo parkova i livada pravi pseći Eden. Ipak, kao dobar vlasnik koji voli svog ljubimca, želite da se on slobodno istrči, bez da ga morate držati za uzicu i paziti da ponovno ne završi tamo gdje ne bi trebao?

U Zagrebu i okolici postoji nekoliko parkova za pse gdje ih možete pustiti da se istrče, iskaču, igraju s mnoštvom drugih pasa, a sve to – bez vodilice i bez pasije vaše slezene ili udova! Uljepšajte dan svome četveronožnom prijatelju!

Vijeće Mjesnog odbora Dugave je na zahtjev Vijeća Mjesnog odbora Hrelić i na temelju peticije vlasnika pasa donijelo zaključak kojim se odobrava izgradnja parka za pse iza Gomboševe ulice koja teritorijalno pripada pod Mjesni odbor Dugave uz uvjet da se projektna dokumentacija i sama izrada parka za pse financira iz sredstava malih komunalnih akcija (MKA) predviđenih za MO Hrelić. Izgradnja parka je započela u ponedjeljak. U razgovoru s izvođačem radova, obaviješteni smo da uskoro počinje izgradnja parka za pse i na zelenoj površini u centralnom parku u Dugavama, istočno od vježbališta na otvorenom”, obavijestilo je Vijeće Mjesnog odbora Dugave stanovnike na Facebook grupi DuGavE RePuBLiKa.

Vijeće Mjesnog odbora Dugave/Facebook

 


Komentari