Djevojka Snježana svojim trudom ostavila Zagrepčanku bez riječi: ‘Malo je potrebno da svijet bude bolji’

HZZO UPOZORAVA GRAĐANE: Ne nasjedajte na prevare lažnih predstavnika iz nepostojeće klinike
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Redakciji portala Zagreb.info javila se gospođa Anita Zlodi koja je oduševljena divnom gestom mlade djevojke Snježane željela to podijeliti s javnosti kako bi joj još jednom zahvalila, ali i pokazala Zagrepčanima kakvih divnih ljudi u našem gradu još ima.

Gospođa Anita je jučer u Jurišićevoj ulici izgubila zdravstvenu iskaznicu te iskaznicu dopunskog osiguranja, a to je shvatila došavši u ljekarnu.

“Ne treba puno opisivati koliko sam se uzrujala od same pomisli na obilaženje šaltera HZZO-a pa čekanje na nove iskaznice i tako dalje”, kazala nam je gospođa Anita koja u tom trenutku nije ni pomišljala kako će se situacija riješiti na rasplet koji će uslijediti.

“Danas popodne na portafon mi pozvoni gospođa koja je to našla, dala si truda nazvati HZZO, tražiti moju adresu i donijeti mi doma. Dakle, toliko sam bila u pozitivnom šoku da sam uspjela samo gospođi reći veliko hvala! Nisam uspjela ništa puno pitati jer je žurila na vlak, znam samo da se zove Snježana”, prepričava gospođa Anita.

“Oduševilo me da je netko spreman toliko truda i vremena uložiti za potpuno nepoznatu osobu, a realno ja i nebi imala neku veliku štetu da je gospođa jednostavno zaključila ‘nije moj problem’. Gospođa je jedan svijetli primjer koliko je malo potrebno da svijet bude bolji i zato joj još jednom želim reći gospođo Snježana – hvala!”, zaključuje.


Komentari

loading...
-->